(New) Mexico

  • postet: 29.09.2013 / klokken: 02:07 / kategori: Utveksling
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

I dag har vært en veldig bra dag. Startet med amerikanske pannekaker til frokost før vi dro ut på oppdagelsesferd. Vi startet med å kjøre ned til den Mexicanske grensa, var ca 10 meter unna Mexico! Men, vi kunne ikke dra over dit for det er visst veldig farlig. Den nærmeste byen i Mexico heter Juarez og der skjer det utrolig mange mord og andre greier. Har blitt fortalt at hvis jeg drar over dit, kommer de til å ta meg og kutte av hånda mi og sende hjem og be om et visst beløp penger for at jeg skal få leve videre. Dette er fordi de ser at jeg ikke er fra Mexico og blonde, lyshudede folk med blå øyne er veldig skjeldent her nede. Hvis de hører at jeg er fra Norge vil de nok kreve enda mer. Dette er fordi folk lever på fattiggrensa der nede og jeg tror Mexico regnes som en del av den tredje verden. Var helt i sjokk når jeg fikk høre dette, frister ikke å dra på sightseeing tur dit. Må legge til at El Paso er en av de tryggeste byene i USA, så jeg har det fint på denne siden av grensa!

Den store X-en er en del av en fornøyelsespark i Mexico, sykt nært!Etter vi hadde sett på grensa, dro vi til en liten by utfor Las Cruces NM, som heter Mesilla. Der gikk vi rundt og så i turistbutikker og spiste is. Det var utrolig spennende og se ting som indianerne hadde laget! Så annerledes fra det vi selger i våre turistbutikker hjemme...


Fikk skikkelig "western følelse" av å være her. Dette har visst vært en gammel by der veiene som nå er dekket med brostein, kun var gjørme og her brukte indianerne å kjøre med hest og vogn. Jeg elsker historiske plasser.

L i s e C h r i s t i n e

29.09.2013 kl.13:17

Kjempe fine bilder<3

Marion

03.10.2013 kl.13:57

Heisan!! Jeg vil helt til å begynne med si at denne bloggen er til kjempe masse glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de tøffeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Skriv en ny kommentar

hits