Bittersweet

  • postet: 27.09.2013 / klokken: 05:59 / kategori: Utveksling
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

I engelsktimen i går diskuterte vi ordet bittersweet. Det er et ord som passer utrolig godt i den situasjonen jeg er i nå. Det blir utrolig vanskelig å forlate den fantastiske vertsfamilien jeg har nå, vennene deres og alle de snille og godhjertede menneskene i kirkekoret. Ja, jeg er faktisk med i kirkekoret. Har blitt kjent med utrolig mange gode folk disse ukene, men alle utenom skolen. Det blir trist å forlate og vite at mange av dem får jeg aldri se igjen. Noen skal jeg treffe om noen år, da skal jeg komme tilbake til El Paso. Men ikke som utvekslingsstudent, og ikke som elev på Andress High School. 

Selv om dette blir utrolig trist, så må jeg bare se framover. Jeg skal til Michigan, og jeg skal starte et utvekslingsår slik det skal være. Jeg skal bo i en bitteliten, typisk amerikansk by med ca 2000 innbyggere. Det skal bli deilig å komme til noe lignende som det jeg er vant til. Jeg skal bli kjent med en ny familie, en familie som er helt fremmed for meg nå. Jeg vet ikke en gang hva de heter. Jeg gleder meg til å stifte nye vennskap, og sist men ikke minst, se gamle venner fra Svolvær igjen. Martine og Ivana som bor 1 og 2 timer unna, og Jenny som faktisk bare bor 40 min unna meg! Gleder meg utrolig mye til å starte på nytt og legge Texas bak meg. Dette skal bli et fantastisk år, og det i Michigan!


Må få mamma til å sende ned varme klær nå, hehe, ikke akkurat 30 grader der oppe...

Ivana Jokic

27.09.2013 kl.21:11

Hey, ikkje diss været i Michigan, e faktisk veldig varmt her! Haha, velkommen kjære<3

Skriv en ny kommentar

hits