Endringer i planene

  • postet: 25.09.2013 / klokken: 04:40 / kategori: Utveksling
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Etter å ha innstilt meg på å dra hjem, fikk jeg en telefon fra Explorius i morrest. Jeg har fått en ny vertsfamilie, og det helt oppe i Michigan! Følelsen av å få vertsfamilie er helt fantastisk og jeg har vært så "heldig" å få den to ganger (tre). Kulturen i Michigan er jo helt annerledes enn her, og jeg kan ikke vente med å dra og virkelig komme i gang med utvekslingsåret mitt. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å gjøre dette til en positiv opplevelse. 

Det ble en skikkelig omstilling fra å dra hjem, til å få komme til Michigan. Jeg bor ca 1 time unna Martine, og ca 2 timer unna Ivana, heheh gjett hvem som skal besøke bestevennene sine da! 

Jeg vet veldig lite om plassen og familien enda. Skal gå på Standish Sterling Central High School. Når jeg tenker meg om, så vet jeg egentlig ikke om jeg skal bo i Standish eller Sterling hehe... Familien tror jeg består av vmor, vfar, vsøster og ei jente fra Thailand. Men vet ikke mer enn det, så får bare oppdatere når jeg får host family profile. 

Tror dette er det beste som kunne skjedd! 
Emilie Solberg

25.09.2013 kl.05:41

<3 Eg e så glad på dine vegne! Nesten sånn at eg å kom te michigan i ferian sånn at jenten kan samles <3 Gla i deg!

Heidi Kristin

25.09.2013 kl.09:06

åå, herlig Kristin! <3 Du førtjæn det bæste! Dettan blir bra :D

Ivana Jokic

25.09.2013 kl.12:30

E så glad på dine vegne! Det ordna sæ tel slutt<3

Skriv en ny kommentar

hits