Mye som skjer

  • postet: 17.09.2013 / klokken: 05:35 / kategori: Utveksling
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hei! Har ikke hatt tid til å oppdatere her på grunn av alt som skjer. Jeg ankom Texas på mandag, under 24 timer etterpå hadde jeg skiftet familie. Hele tirsdagen var jeg helt nedfor. På onsdag registrerte jeg meg på skolen (Andress, ikke Franklin), på torsdag begynte jeg, og på fredag måtte jeg dra hjem på grunn av forkjølelse. Det var kort oppsummert min første uke her i El Paso. Har vært og sett på andre skoler, fordi jeg virkelig mistrives der jeg er nå. Fant en, men de ville ikke ta meg inn fordi jeg ikke bodde i nærområdet, så da får jeg bare fortsette der jeg har startet. Det er mange grunner til at jeg ikke liker meg der, men jeg må bare gi det litt tid, så blir det forhåpentligvis bedre. Trives iallefall kjempegodt i den familien jeg er i nå. Består av vmor, vfar og vbror som er en utvekslingsstudent fra Sverige. 

Vi var og så på grensa til Mexico på lørdag, det var helt fantastisk vakkert! Har prøvd meg på et panoramabilde her, men ble ikke så veldig fornøyd. Uansett, skal bli mye flinkere til å oppdatere her. Men det er som sagt mye som skjer hele tiden, jeg har et stort kultursjokk. Har mange ganger vært på gråten og på tur hjem, men samtidig så er jeg så spent på hva som skal skje her. Det er noe nytt hele tiden, og det er så utrolig spennende! Ingen dager er like, og jeg opplever noe nytt hele tiden. 

Skriv en ny kommentar

hits