Oppturer og nedturer

  • postet: 23.08.2013 / klokken: 18:10 / kategori: Utveksling
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hallais. I går fikk jeg en mail fra Explorius om hvordan ting lå an med vertsfamilie og sånt. Der sto det at om man ikke får familie innen 4. september, så havner man på internatskole! Eller man kunne velge det eller en familie som får betalt for å ha deg boende der. Men da må de jo begynne å lete på nytt igjen. Hvis jeg ikke får familie innen fristen må jeg også søke visum på nytt og skrive ny søknad til Educatius. Mye ekstra styr og papirarbeid altså. Vi fikk også muligheten til å legge inn et par ekstra ord i søknaden vår for å gjøre den litt mer personlig. Håper virkelig jeg får familie snart, kjenner ikke jeg klarer mer papirarbeid nå. 

I dag har jeg hatt en mye bedre dag. Jeg har fått vite at stipendet snart kommer, fikk en pakke i posten + at Explorius sendte mail om at endringene er sendt til CETUSA, så de burde vel være ute på nettet i løpet av natta (norsk tid). Føler også på meg at familie kommer ganske snart. Ser på Facebook at det er veldig mange som får nå, og CETUSA jobber på spreng for å finne til alle sammen. De har klart det alle år før, så hvorfor ikke i år også? Hehe, lov å håpe!

Stikkord:
Uff, får håpe du får familie snart!

Ivana Jokic

23.08.2013 kl.22:17

Det kommer snart<3

Emilie Solberg

24.08.2013 kl.17:52

<3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

hits